Bemutatkozás

Praktikus ProfiBag

bemutatkozás

A jövőbe tekintünk

 A ProfiBag egy olyan környezetbarát csomagolás, ami mindenki számára lehetőséget kínál, egy élhető, szebb világ megteremtésére. Újrahasználható csomagoló eszközeinket sok szeretettel készítjük Önnek és mindenkinek, aki szereti a könnyen kezelhető dolgokat és egy kicsit tisztábbnak is szeretné látni környezetét. Kanadai mintából kiindulva, megalkottuk a ProfiBag környezetbarát csomagolást. Olyan tárolási lehetőséget kínálunk a háztartásának, ami nemcsak praktikus de egyben mutatós is. Ez egy olyan csomagolás amit büszkén vállalhat használója…Igen ma már ilyen lehetőség is elérhető!

 Tudjuk, hogy a közös boldoguláshoz az egyéni sikerre is szükség van…vagyis mostantól egy jó megoldás az Ön otthonából sem hiányozhat! Ismerje meg és használja termékeinket. Miért hagyná ki ezt a lehetőséget!

újrahasználható

ProfiBag termékek

 Kínálatunkat élelmiszer csomagolására és tárolására alkalmas kis zsákok, szalvéták alkotják, melyek speciális kétrétegű textilből készülnek. Újrahasználható termékeink alkalmasak kenyerek, péksütemények, szendvicsek, különféle zöldségek, gyümölcsök, sütemények csomagolására és ízléses tárolására.

erre építünk

Speciális anyag használat

 Termékünk belső rétege egy csúcstechnológiával előállított mikroszálas anyagból áll. Újgenerációs eljárással készül, ami a modern textilipar jelentős innovációjának számít. Ez az anyag olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint: páraáteresztő képesség, sima letörölhető felület, gombásodás gátlás, könnyű kezelhetőség, praktikusság. Ugyanakkor a termék külső rétege 100% pamut, ami kellemes tapintást biztosít és így élvezhetővé teszi a ProfiBag csomagolóanyagok használatát.

előtérben a

Környezetbarát kivitel

 A jövő a környezetbarát csomagolásé. Az ember előbb vagy utóbb kénytelen lesz elfordulni a környezetszennyező megoldásoktól. A ProfiBag pont ilyen értékek alapján született, ugyanis kiváltja a hagyományos csomagolóanyagokat, mint például a műanyag zacskó, alufólia, folpack, papírszalvéta,stb. Termékünket használat után nem kell kidobnia – újrahasználható – ezért nem szennyezi a környezetünket. Ki ne szeretne egy tisztább világot maga körül?!

az Ön érdekében

Praktikus kezelhetőség

 A ProfiBag praktikus, ezért szeretik sokan. Eredetileg kenyértartónak és szendvics csomagolónak fejlesztettük ki. Később azonban bizonyította, hogy a pékárun kívül sokfajta élelmiszert tárolhatunk benne. Például: zöldséget, gyümölcsöt, süteményt, sajtot, stb. Hűtőben való tárolásra is alkalmas. Praktikus, mert kis helyet foglal, használaton kívül összehajtható. Mindig kéznél van. Kezelése mindenki számára nagyon egyszerű,  pár mozdulattal könnyedén használható…még apa is elboldogul vele.

gyermekbarát

Biztonságos használat

 Ez azért kell, mert az ember egészsége fontos. A termékből élelmiszerrel érintkezve nem oldódik ki káros anyag.  Gyermeke részére is bátran használhatja. Élelmiszerbiztos! Termékünk az Eurofinis nemzetközi vállalat laboratóriumában lett bevizsgálva élelmiszerrel való érintkezésre, ahol kiváló eredményt ért el.  Ezenkívül rendelkezik OEKO-TEX standard 100 certifikátummal is. 

modern

Gazdaságos megoldás

 Egy modern, újrahasználható csomagolás jobb választás, mint egy elavult hagyományos megoldás… Nemcsak azért mert a ProfiBag környezetbarát, de azért is, mert naponta időt és pénzt takarít meg Önnek – minél többet használja, újra és újra, annál több pénz marad a pénztárcájában. Például: nem kell boltba menni hagyományos csomagolóanyagért. A ProfiBag-et csupán egyszer kell megvásárolni  és évekre megoldja ezt a problémát. Kis befektetés, ami rövid időn belül megtérül. Használatával mindenki jól jár.

egyedi

Stílusos megjelenés

 Most olyan csomagoláshoz is hozzájuthat, ami nemcsak praktikus de egyben szép is, egyedivé varázsolja otthonát. Tűnjön ki Ön is a szürke hétköznapokból! A ProfiBag színvilága a hagyományos és a modern stílust is tükrözi. Használata kellemes érzetet okoz. 

 Kínálatunkból mindenki kedvére válogathat

Termékkategóriák

Kenyérzsák

A kenyértartó friss kenyér (szeletelt vagy egész) és péksütemények tárolására alkalmas kétrétegű textilből készült zsák.
Vásárlás

Kis uzsonnazsák

1db zsemlés vagy 1db kocka kenyeres szendvics csomagolására alkalmas. Használható (pl.hűtőben) kisebb mennyiségű zöldség, gyümölcs, sütemény tárolására is.
Vásárlás

Nagy uzsonnazsák

2 db zsemlyés vagy 1 nagy szelet kenyeres szendvics csomagolására alkalmas, textilből készült zsák. Használható hűtőben zöldség, gyümölcs, sütemény tárolására is.
Vásárlás

Textil szalvéta

Alkalmas szendvics becsomagolására és (pl. iskolába) kis asztalterítőnek a tízórai elfogyasztásához.
Vásárlás