Bemutatkozás

Bemutatkozás

egy élhetőbb világért

ProfiBag manufaktúra

Újrahasználható csomagoló eszközöket állítunk elő. Termékeinket sok szeretettel készítjük, Önnek és mindenkinek, aki szereti a könnyen kezelhető dolgokat és egy kicsit tisztábbnak is szeretné látni környezetét. Kanadai mintából kiindulva, létrehoztuk a ProfiBag környezetbarát csomagolási rendszert. Olyan tárolási lehetőséget kínálunk a háztartásának, ami nemcsak praktikus de egyben jól is néz ki. Igen, ma már ilyen lehetőség is elérhető.

 Tudjuk, hogy a közös boldoguláshoz az egyéni sikerre is szükség van…vagyis mostantól egy jó megoldás az Ön otthonából sem hiányozhat! Ismerje meg és használja termékeinket. Miért hagyná ki ezt a lehetőséget!

újrahasználható

ProfiBag termékek

 Élelmiszer csomagolására és tárolására alkalmas kis zsákokat, szalvétákat készítünk, speciális kétrétegű textilből. ProfiBag termékeink alkalmasak kenyerek, péksütemények, szendvicsek, különféle zöldségek, gyümölcsök, sütemények csomagolására és ízléses tárolására.

erre építünk

Speciális anyag használat

A termék külső rétege 100% pamutból van, míg a belső réteg egy csúcstechnológiával előállított mikroszálas anyagból áll. Ez az anyag újgenerációs eljárással készül, ami a modern textilipar jelentős innovációjának számít. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint: páraáteresztő képesség, sima letörölhető felület, penész és gombásodás gátlás, könnyű kezelhetőség. 

előtérben a

Környezetbarát kivitel

A jövő a környezetbarát csomagolásé. Az ember előbb vagy utóbb kénytelen lesz elfordulni a környezetszennyező megoldásoktól. A ProfiBag pont ilyen értékek alapján született, ugyanis kiváltja a hagyományos csomagolóanyagokat, mint például a műanyag zacskó, alufólia, folpack, papírszalvéta,stb. Termékünket használat után nem kell kidobnia – újrahasználható – ezért nem szennyezi a környezetünket.

az Ön érdekében

Praktikus kezelhetőség

ProfiBag praktikus, ezért szeretik sokan. Eredetileg kenyértartónak és szendvics csomagolónak fejlesztettük ki. Később azonban bizonyította, hogy a pékárun kívül szinte bármilyen élelmiszert tárolhatunk benne. Például: zöldséget, gyümölcsöt, süteményt, sajtot, stb. Hűtőben való tárolásra is alkalmas. Praktikus, kis helyet foglal, mert használaton kívül összehajtható. Mindig kéznél van. Kezelése mindenki számára nagyon egyszerű,  pár mozdulattal könnyedén használható.

modern

Gazdaságos megoldás

Egy modern, újrahasználható csomagolás jobb választás, mint egy elavult hagyományos megoldás… Nemcsak azért mert környezetbarát, de azéet is, mert naponta időt és pénzt takarít meg Önnek – minél többet használja, újra és újra, annál több pénz marad a pénztárcájában. Például: nem kell boltba menni hagyományos csomagolóanyagért. A ProfiBag-et csupán egyszer kell megvásárolni  és évekre megoldja ezt a problémát. Kis befektetés, ami rövid időn belül megtérül. Használatával mindenki jól jár.

gyermekbarát

Biztonságos használat

Élelmiszerbiztos! A termékből élelmiszerrel érintkezve nem oldódik ki káros anyag. Gyermeke részére is bátran használhatja. Termékünk az Eurofinis nemzetközi vállalat laboratóriumában lett bevizsgálva élelmiszerrel való érintkezésre, ahol kiváló eredményt ért el.  Ezenkívül rendelkezik OEKO-TEX standard 100 certifikátummal is.

egyedi

Stílusos megjelenés

Olyan csomagolást hoztunk létre, ami nemcsak praktikus de szép is, egyedivé varázsolja otthonát. Színvilága a hagyományos és a modern stílust is tükrözi. Használata kellemes érzetet okoz.

Kínálatunkból mindenki kedvére válogathat.

Termékkategóriák

2880177_big

Kenyérzsák (46 x 32cm)

Friss kenyér (szeletelt vagy egész) és péksütemények tárolására alkalmas kétrétegű textilből készült zsák.

2880177_big

Kis uzsonnazsák (16 x 16cm)

1db zsemlés vagy 1db kocka kenyeres szendvics csomagolására alkalmas. Használható (pl.hűtőben) kisebb mennyiségű zöldség, gyümölcs, sütemény tárolására is.

2880177_big

Nagy uzsonnazsák (23x16 cm)

2 db zsemlyés vagy 1 nagy szelet kenyeres szendvics csomagolására alkalmas, textilből készült zsák. Használható hűtőben zöldség, gyümölcs, sütemény tárolására is.

2880177_big

Textil szalvéta (35x35 cm)

Alkalmas szendvics becsomagolására és (pl. iskolába) kis asztalterítőnek a tízórai elfogyasztásához.